RINGERIKE JANTISJAR
 • 24.06.2003 - 12:23

  GOD SOMMER

 • Ja, så er denne sesongen slutt og vi kan se tilbake på et år med mange fine opplevelser og spennende arrangementer. Det hele startet i fjor høst med 1812-konserten, videre med korpstreff, familieforestillingen Jul i Nissefoss i Hønefoss Kino, nyttårskonsert på Krødsherad, vårkonsert sammen med Sidsel Ryen og en hektisk utesesong + diverse sosiale aktiviteter.


  Det er utrolig gøy å være formann for et korps i vekst og når man har en ”haug” med positive medlemmer som tar i et tak der det trengs og stiller opp på de oppdrag vi får, slik at vi får presentert oss på en bra måte ”ute i gata”, og at vi er positive ambassadører for korpset vil RJ fortsette medlemsøkningen i årene som kommer.

  RJ er et bra korps å være i, vi er positive, inkluderende, sosiale, glade, tar vare på nye medlemmer o.l. Dette er tilbakemeldinger jeg får fra både gamle og spesielt nye medlemmer. Og når man klarer å mikse det å ha et bra musikalsk nivå som alle er fornøyd med blandet sammen med en god porsjon sosiale aktiviteter må man lykkes med det en holder på med.

  Vi er utrolig heldige som har en dirigent som Einar, tror man skal lete lenge for å finne en som inspirere og er så engasjert i det han holder på med. Han har en spesiell måte å være på som gjør at alle liker han så vi får gi litt mer av oss selv slik at vi får beholde han i mange år.

  Neste sesong blir spennende på mange måter med et aktivitetsnivå som alle synes er passe. Terminlista ligger nå ute – det kommer sikkert noen endringer – men det vi gleder oss mest til er selvfølgelig korpsturen til Island. Dette kommer til å bli utrolig gøy og kan fortelle at vi pr. dags dato er 57 personer som reiser og av disse er 44 spillende.

  Til slutt vil vi i styret ønske dere alle en GOD SOMMER, så sees vi i august.


  Jarle
  Formann


 • Tilbake